Naši sponzoři a partneři

Autoplachty Jonák

AUTOPLACHTY Jonák

Firma Autoplachty Jonák byla založena v roce 1992 a brzy si získala důvěru zákazníků nejen z automobilového průmyslu. Svým rychlým a spolehlivým jednáním, prvotřídně odvedenou kvalitou práce a používáním prověřených materiálů si stále získává nové zákazníky. V současné době firma zaměstnává více jak 30 zaměstnanců.

Čím se zabýváme

Naše filosofie

  • Vaše požadavky jsou podnětem k tomu, abychom byli stále lepší a lepší.
  • Jsme tu pro Vás

AXA-CNC s.r.o.

Aktivity firmy AXA CNC stroje, s.r.o.:

  • výroba forem
  • obrábění dílců
  • měření obrobků
  • výroba obráběcích center (řízení: HEIDENHAIN, SIEMENS)
  • prodej, prodej výměnným způsobem či zapůjčení CNC frézek tuzemských i zahraničních výrobců
  • opravy strojů vyráběných v TOS Žebrák a INTOS Žebrák (EMCO)

MĚSTO HOŘOVICE

Hořovice, druhé největší a nejstarší město bývalého okresu Beroun, je přirozeným správním, výrobním i kulturním centrem oblasti ve středních Čechách, která leží jihozápadně od Prahy.

PAKRA-ZF s.r.o.

Profil společnosti

img Naše firma byla založena koncem roku 1998, na základě potřeby koncernu ZF mít v České republice servisní centrálu pro záruční i pozáruční servis. Vlastní činnost byla oficiálně zahájena v lednu roku 1999 s působností pro celou Českou a Slovenskou republiku. V současné době zajišťujeme servis, technickou pomoc a poradenství již pro cca 3000 dopravců a dopravních firem v Česku a na Slovensku. Dodáváme originální náhradní díly a provádíme opravy agregátů ZF pro většinu servisů automobilových značek jako MAN, DAF, IVECO, RENAULT, IRISBUS-KAROSA, SOR, TEDOM, BOVA, TATRA, AVIA. Součástí naší práce je i podpora motoristického sportu, kde již několik let úzce spolupracujeme např. s týmem Karla Lopraise, nebo Frankieho Vojtíška a v posledním roce i se závodním týmem BUGGYRA.

Látky wiedrman

www.latky-metraz.com

www.sateny.cz

www.podsivka.cz

Jsme nezávislý dovozce látek.

Naše heslo: Drahé látky levně

Nabízíme levné originální látky, které nakupujeme přímo v zahraničních velkoskladech nebo u výrobce. Látky osobně vybíráme přímo na místě, tím můžeme pro Vás zaručit vysokou kvalitu našeho zboží. Snažíme se vybírat takové látky, které nejsou na českém trhu, abychom Vám nabídli něco nového. V naší nabídce máme široký sortiment oděvních látek, který neustále rozšiřujeme. Většina našich látek pochází z Itálie. Látky si také můžete koupit přímo v naší prodejně v centru Hořovic, Pražská 8, kde Vám poradíme jak s výběrem, tak i případným ušitím modelu.

HMS, spol. s r.o.

Masarykova 234

268 01 Hořovice

IČO: 43762573 DIČ: CZ43762573

Tel/fax: 311 533 393 tel. 311 533 423

Email: info@hms-stavby.cz

http:// www.hms-stavby.cz

Firma jako společnost s ručením omezeným vznikla v září 1992 sloučením fyzických osob působících v oboru dodávka staveb od roku 1990 a v nezněněné podobě působí do dnes.

Firma se zabývá prováděním stavebních prací, kompletní dodávkou staveb na klíč, hrubé stavby a kompletní dodávka střech (tesařské, klempířské a pokrývačské práce). Dále firma provádí rekonstrukce objektů, rodinných domků, památkově chráněných objektů. Provozuje kontejnerovou dopravu. Firma je držitelem certifikátu ČSN EN ISO 9001:2009.

Powered by www.totweb.cz
Powered by WordPress | Designed by: best suv | Thanks to audi suv, infiniti suv and lexus suv